Terug

Initiatief #17 - Van eenmalig gebruik, naar herbruikbare verpakkingen.

Ook de Delhaize Fresh Ateliers worden ecologischer!

21/08/2019

#lessplastic

Fresh Atelier is de on-the-go-winkelformule van Delhaize. Hier vind je een ruime keuze aan ready-to-eat-oplossingen voor élk moment van de dag: van zelf samen te stellen ontbijtbowls, over een saladebar tot een uitgebreide keuze aan warme gerechten.

Vaak krijgen we de vraag van klanten of ze een herbruikbaar doosje mogen meenemen van thuis om de maaltijden in mee te nemen. Daarom presenteren we met trots: de fresh box!

Da’s de herbruikbare box van Fresh Atelier om je maaltijd in mee te nemen. Dit is het ecologische alternatief voor de huidige, niet herbruikbare verpakking met plastic deksel. Let er wel op dat je de box steeds goed schoonmaakt!

Hoe werkt het?

  1. Koop je fresh box (0,5L) voor € 2,5.
  2. Vul je box met producten van de pick & mix bar (yoghurt en granola, salades, fruit, …) of met warme gerechten.
  3. Scan de barcode aan de zijkant van de box bij het afrekenen.
    De prijs van een gevulde box is steeds € 4.99.

Haast je naar een Fresh Atelier en haal de fresh box in huis!

Resultaat? 111 kilo plastic minder per jaar*!

*In de veronderstelling dat al onze klanten met een herbruikbare box één keer per week terugkomen naar een Fresh Atelier.

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update