Terug

Initiatief #28 - Ons assortiment noten, pasta en peulvruchten is er nu ook in bulk.

Nog meer lekkers in bulk!

05/11/2019

#lessplastic

Veel klanten vragen ons om niet alleen het aanbod aan bioproducten uit te breiden, maar ook om ze in bulk aan te bieden. Daarom lanceerden we een nieuw assortiment noten, pasta en peulvruchten. Allemaal in bulk! In dat assortiment zitten onder andere linzen, volkorenpasta en verschillende soorten granen en noten.

Hoe werkt het? Wel da’s heel simpel: vul je papieren zakje, weeg het op de weegschaal ernaast, plak er het etiket op en klaar!

We testen dit project nu uit in onze winkels in Molière, Nijvel, Roodebeek en Reet. Als we merken dat onze klanten dit leuk vinden, breiden we het concept uit naar alle winkels waar er veel vraag is naar bioproducten.

Resultaat? 370 kg plastic minder in 2019!

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update