Terug

Initiatief #52 - Betere verpakking = betere houdbaarheid!

Nieuwe, duurzame verpakking voor onze verse sla.

16/07/2020

#lessplastic

Soms is er niets zo verfrissend als heerlijke sla! En als die dan ook nog eens in een ecologische verpakking zit, is dat helemaal top.

Zo krijgt onze verse sla een betere verpakking! Eerst zat die in plastic. Als je weet dat er zo’n 1.000.000 verkocht worden per jaar, zijn dat dus 1.000.000 plastic zakjes te veel. Gelukkig zitten ze vanaf nu in papier! Dat is niet alleen ecologischer, maar de sla is ook langer houdbaar omdat hij beter kan ademen door papier dan door plastic.

Zo geniet je extra lang van onze 100% Belgische sla! Je kan ‘m trouwens ook water geven in de verpakking, want de ‘kluit’ aarde en wortels zijn nog aanwezig.

Resultaat? 9 ton plastic minder per jaar!

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update