Terug

Initiatief #42 - Zo help jij mee tegen voedselverspilling.

Je vindt Delhaize nu ook op Too Good To Go!

18/02/2020

#lesscarbon, #lesswaste

Delhaize is partner van Too Good To Go. Er waren 311 Delhaize-winkels die in 2019 samenwerkten in de strijd tegen voedselverspilling met Too Good To Go. AD Delhaize-winkels, Proxy Delhaize-winkels en Shop & Go’s deden mee! Met deze app strijd je tegen voedselverspilling door onverkochte producten te kopen. Nu ook als test in Delhaize Watersport in Gent en in Delhaize Boondael in Elsene!

Hoe werkt het?

Als je besluit om bij één van onze winkels een heerlijke portie te redden, dan kan je je verwachten aan overschotten van koffiekoeken, bereide maaltijden, groenten en fruit, vlees en vis, en nog veel meer! Elke Too Good To Go-ervaring is steeds een verrassing want we kunnen niet voorspellen wat er op het einde van de dag overblijft. In de app kies je in welke Delhaize je je pakketje wil afhalen, en dan staat het voor je klaar voor een wel heel aantrekkelijke prijs!

Al meer dan 130.000 mensen wandelden onze winkel binnen om een TGTG-pakket te redden. En ze hebben er sowieso lekker van gesmuld!

Wil jij samen met ons voedselverspilling tegengaan? Klik hier en download meteen de app!

Resultaat? 264.057 porties gered in 2019, da’s 660 ton CO2!

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update