Terug

Initiatief #18 - Zo help jij mee tegen voedselverspilling.

Je vindt Delhaize nu ook op Too Good To Go!

26/08/2019

#lesscarbon, #lesswaste

Goed nieuws: Delhaize is nu partner van Too Good To Go! 50 Proxy Delhaizes, 11 Shop&Go’s en 35 AD Delhaizes doen mee. Met deze app strijd je mee tegen voedselverspilling door onverkochte producten te kopen.

Hoe werkt het?

Als je besluit om bij één van onze winkels een heerlijke portie te redden, dan kan je je verwachten aan onverkochte leftovers van koffiekoeken, bereide maaltijden, groenten en fruit, vlees en vis, en nog veel meer! Elke Too Good To Go-ervaring is steeds een verrassing want we kunnen niet voorspellen wat er op het einde van de dag overblijft. In de app kies je in welke Delhaize je je pakketje wil afhalen, en dan staat het voor je klaar voor een wel heel aantrekkelijke prijs!

Al meer dan 11.000 mensen wandelden onze winkel binnen om een TGTG-pakket te redden. En ze hebben er sowieso lekker van gesmuld!

Wil jij samen met ons voedselverspilling tegengaan? Klik hier en download meteen de app!

Resultaat? Tot nu toe werden al meer dan 26.500 porties gered, waarmee we 60 ton CO2 vermeden hebben!

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update