Terug

Initiatief #51 - Want da’s volledig composteerbaar.

De verpakking van onze bereide salades bestaat uit pulp!

22/06/2020

#lessplastic

Heb jij onze lekkere bereide salades al geproefd? Van taboulé met falafel tot gerookte zalm met linzen en zoete aardappel, er is voor ieder wat wils! Ze hebben zelfs allemaal Nutri-Score A en B. Maar er is meer! Want nu zitten ze ook in een nieuw jasje.

Onze bereide salades zitten vanaf nu in een pulpverpakking. ‘Wa’s da?’  Horen we je denken. Wel, dat is een verpakking op basis van pulp die afkomstig is van planten en vezels. Je kan het zelfs thuis composteren! Handig, hè? En het potje met de saus is trouwens 100% rPET (gerecycleerd plastic) en mag mee met het PMD. Zo kan je smullen zonder schuldgevoel!

Resultaat? 8,5 ton plastic minder per jaar!

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update