Terug

Initiatief #9 - Delhaize is partner van het Paradise City Festival.

Samen voor minder verspilling en een kleinere ecologische voetafdruk!

05/07/2019

#lesswaste

Paradise City is een van de 'groenste' festivals van België. Sinds 2016 vind je er zelfs ook geen vlees meer! Samen met chef-kok Seppe Nobels wil de organisatie het eerste festival zijn dat circulair eten aanbiedt aan z'n bezoekers. Ze gebruiken onverkocht voedsel en beperken zo voedselverspilling. Dit jaar heeft Delhaize de eer om samen te werken met Paradise City Festival om duurzame ontwikkeling te steunen. We bieden onverkocht eten aan uit onze winkels en we helpen het festival om z'n ecologische voetafdruk te verkleinen.

Op de eetplaatsen van het festival vind je heerlijk verse gerechten op basis van onverkocht voedsel dat supervers is én dat uit onze Delhaize-winkels komt. En al die lekkere gerechten worden gemaakt door Seppe Nobels!

Over The Lion's Footprint

The Lion’s Footprint is een actieplan waarmee Delhaize zich 100% inzet voor het klimaat. En voor onze toekomst. Want het moet gewoon beter. Welke initiatieven we zullen lanceren om onze voetafdruk te reduceren, kan je hier stap voor stap volgen.

Meer over The Lion's Footprint

Heb je vragen?
Dan horen we het graag! Stuur een mail naar klantendienst@delhaize.be

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update